onsdag 24 juli 2013

Läger 360

Nu är det dags för den här sidan att vakna till liv igen, det är nämligen en ny resa som är på gång!

Vi som sitter bakom knapparna på våra telefoner den närmsta tiden är fyra färska bloggare som ger oss ut på djupt vatten! Och vi är inte bara ute på främmande vatten metaforiskt sett, vi har även av "oförklarliga" skäl hamnat många timmars resa bort från vår välkända Siljan och spenderar nu vår lediga tid i Skagerraks ljumma vatten!

Nästa vecka kommer bära av till ett mer känt vatten för min del, nämligen Östersjön! Ett annat namn på det vattnet ger en tydligare hint om var vi kommer befinna oss; Östersjön kallas nämligen även för Baltiska havet och nästa vecka gör vi vår outreach i den Lettiska kuststaden Liepāja!

Denna blogg är öppen för vem som helst att läsa, men vi har inget högt mål om att nå en stor publik, utan tanken är att ni "därhemma" ska kunna ha en liten bild av vad vi gör så att ni på ett lättare sätt ska kunna stötta oss i bön. Kanske blir det även enklare att få ett bra samtal när vi kommer hem som kan bli mer än: "Hur har ni haft det?" "Bra!" ;)

Nu ryter åskan, så då kanske det är dags att sätta punkt och förflytta sig in innan regnet kommer!

Så vi ses och hörs här framöver!
/AnnaSara

1 kommentar:

  1. Åååh, tack det ska bli jättekul och spännande att få följa med er på resan.
    Själv har jag hamnat på ett Katolskt vandrarhem i Arvidsjaur. Väntar på att min buss ska bli lagad, så att jag kan åka tillbaka till Lofoten. Låt Jesus få arbeta genom er så att det blir många under tecken och mirakel.
    Var välsignade
    Mikael

    SvaraRadera