torsdag 25 juli 2013

Kl 01:07

Nu har det tystnat på gården och snart har alla ungdomar lagt sig efter den femte heldagen. Det är svårt att förstå att vi kom hit så sent som i lördags, det känns som vi varit här i långt mer än en vecka. Det är väldigt lätt att känna sig hemma här.

Dagarna har varit så fullspäckade och det är nog många som kan stämma in i det en av deltagarna här sa idag: "nu har jag gjort mer saker på de här dagarna än vad jag hade gjort på hela sommarn hittills!"

Dagarna fram till idag har jag haft svårt att hålla isär, det känns mer som att man går och lägger sig en liten stund emellanåt och allt flyter ihop till en enda solig, het sommardag! Men idag har det, som kanske för de flesta andra av er, varit annorlunda. Det är säkert 2/3 av lägret som kommer från andra länder än Sverige, så dom får verkligen en annorlunda bild av svenskt väder! Idag har det smällt på himlen hela dan! På eftermiddan var "ovädret" (rätt så mysigt tycker de flesta) precis hos oss och det var minst en knall där blixten lyste upp himlen exakt samtidigt som åskan lät. Fick höra att en av blixtarna idag slog ner i en bil i samhället här, så det har varit över oss, men jag tror ingen har varit rädd.

Nu har åskan dragit förbi, men för en stund sen var vi några som stod och betraktade himlen ett tag, och det var ett riktigt skådespel! På den stund vi stod där tog det säkert aldrig mer än tio sekunder mellan blixtarna, men ofta var det bara en eller ett par sekunder. Himlen blinkade konstant som om Gud hade problem med elen! :) Men som sagt så är det långt borta nu, så vi lägger oss tryggt till ro och tackar Gud för ännu en fantastisk dag i Hans nåd!

Ibland talar Gud i åskan, ibland i den stilla viskningen! Hoppas du får höra Hans röst och erfara Hans kärlek denna dag som kommer! Det får vi lära oss att göra och höra mkt om :)

/AnnaSara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar