onsdag 31 juli 2013

Kära lilla läsarkrets!

Om det inte redan har framgått på bloggen här så vill jag förtydliga vad det är vi sysselsätter oss med.

Det mesta av vår tid i Lettland kretsar kring det redan existerande arbete som YWAM har här i Liepaja. Allas våran förebild Janis har bosatt sig med sin familj mitt i stadens "värsta kvarter" för att finnas till för de barn och ungdomar som bor där.

Att för oss skapa kontakt med dom genom vokabulär som endast snuddar vid varandras är inte det enklaste, men igår tog vi oss ett rejält steg framåt. Janis tog med "oss och dom" till Valdemarpils för en teambuildingskurs ute i skogen där de flesta moment utfördes på hög höjd. På ett av dem var en del uppe 14 meter över marken (men med säkerhetslinor). Tyvärr hittade åskan även dit, så besöket blev inte så långvarig som vi hade hoppats.

Men trötta och nöjda efter en lång dag var iaf humöret på topp och vi skrattade i stort sett resten av dagen. Kommer nog kännas i magen idag...

Idag hoppas vi få se ungdomarna igen men först ser det ut att bli lite hembesök! Ska bli riktigt spännande!

Teamet verkar även börja komma på fötter, så be gärna att vi ska få hålla oss pigga och friska de sista dagarna och be att vi ska få spegla Gud här, men att också Gud ska få lämna bestående avtryck i våra liv!

Dod pieci! (high five!)
/AnnaSara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar