torsdag 26 juli 2012

Vi har landat i Widnes!

Efter en bra resa, taget var i tid (bra jobbat SJ!), kom vi fram med minibus som var kontakt Jeremy ordnat, till Widnes igar kvall.
Idag har vi fatt en introduktion om staden och omradet (West Bank) som vi bor. Darefter gick vi runt och letade reda pa; kyrkan, utomhuspredikstolen, cirkusen, Catalyst Museum (en gammal kemisk fabrik), de tva mataffarerna, skolan och tre pubbar! De flesta hittade allt! Bra jobbat!
Det var ett bra sett att fa en kansla for omradet och att fa manga saker att be for! Folk har ar valdigt trevliga och gastvanliga! Manga ar nyfikna, Westbank ar normalt inget stalle man aker till om man inte bor har, sa det gor folk nyfikna!
Vi har ocksa lekt med barnen haromkring vilket var valdigt roligt! Ikvall gottade vi till det for oss och gjorde kottbullar, potatis och brunsas! Saa gott!!
Nu ar det sovdags, imorgon tar vi bussen 07.35 for att aka till Manchester och vara med pa en festival med en internationell forsamkling har!
Ska forsoka uppdatera med fler bilder imorn!
Be garna for halsa och enhet, det behovs alltid!
Allt gott!
Lisa och teamet!

1 kommentar:

  1. Skönt att ni for i tid. Igår (torsdag) blev 11000 tågresenärer rejält fördröjda pga en brand i ett elställverk mellan Uppsala och Stockholm.
    Det ska nu bli mycket spännande att följa er här på bloggen - ha en bra dag i Manchester medan vi njuter av solen i Dalarna. Kram

    SvaraRadera