söndag 24 juli 2011

Vi är igång!

Har ju helt glömt bort att uppdatera bloggen sen vi kom igång!
Men nu är vi verkligen igång!
Från stora salen hör jag musik och "en, två, tre, fyr, fem, sex, sju, ått..." Amanda leder dansträningen och alla lär sig så fort! Det är fantastiskt!
På nedervåningen övas det drama till Evanescence - Bring Me to Life. Det är härligt med ett nytt drama. Starkt är det också - vad väljer du?

Gårdagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Tågförseningar gjorde att vi inte hade den lovsångsledare vi tänkte förrän sent på kvällen. Först kändes det lite tråkigt, men Gud vände det till något gott. Katrin ledde lovsången på första mötet och till kvällsmötet hade vi norsk lovsång från datorn. Det lyssnade vi på samtidigt som vi bad för Norge och alla som drabbats av terror attentatet där. Det blev en fin stund. Hur mycket program vi än har så kan man inte bara gå vidare oberörd när något sånt har hänt.

I förmiddags hade vi besök av Jacob Dahl, ungdomsledare i Kvarnforskyrkan i Borlänge. Han pratade om Jesus, och att ha Jesus i sitt liv. Jättebra! Så glad att han kunde komma och vara med oss denna morgon!

Ikväll får vi också besök, men det berättar jag mer om sen! :-)

Allt gott!

/Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar